AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dışında uyumak

Kahve falında evin dışında uyumak

Kahve falında evin dışında uyumak iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında evin dışında uyumak gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Kahve falında evin dışında uyumak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin dışını yıkamak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin dışında fırtına görmek ekmeğinin azalmayacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında evin dışını görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışını sıvamak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin dışında yılan görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin dışını temizlemek bazı zevklerinden geri kalacağına, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir