AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dışında yılan görmek

Kahve falında evin dışında yılan görmek

Kahve falında evin dışında yılan görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kafasının rahatlayacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine işarettir.

Kahve falında evin dışında yılan gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Kahve falında evin dışında yılan görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına inanılır.

Kahve falında evin dışında fırtına görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin dışını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin dışını süpürmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışında fare görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında evin dışında uyumak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, pişmanlığa delalettir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek karamsar ve umutsuz olacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında evin dışını sıvamak verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir