AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dışını temizlemek

Kahve falında evin dışını temizlemek

Kahve falında evin dışını temizlemek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, büyüleyeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin dışını temizlemek gördüyseniz:

  • Doğrudan bilgiye ulaşırken veya ortak kaynaklarla ilgili tartışmalar esnasında problemler oluşabilir.

Kahve falında evin dışını temizlemek kara ve yaslı günler geçireceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında evin dışını yıkamak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında evin dışını görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında evin dışında fırtına görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında evin dışında yılan görmek huzurunun bozulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında evin dışını süpürmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin dışını sıvamak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir