AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin dışını görmek

Kahve falında evin dışını görmek

Kahve falında evin dışını görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin dışını gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında evin dışında fare görmek sıkıntı yükleneceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında evin dışını temizlemek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin dış kapısını görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında evin dışında yılan görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin dışını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalet eder.

Kahve falında evin dışında uyumak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evin dışını yıkamak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize işarettir.

Kahve falında evin dışında fırtına görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir