AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden cıkamamak

Kahve falında denizden cıkamamak

Kahve falında denizden cıkamamak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, sevindirici şeyler duymaya, üzüntü duyacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında denizden cıkamamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Kahve falında denizden cıkamamak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında evin catısına cıkmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet eder.

Kahve falında kapıdan cıkmak sürekli ağlamaklı olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında merdivende cıkmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında sınavdan cıkmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine tabir olunur.

Kahve falında evden cıkamamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak cıkması görmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir