AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal cıkmak

Kahve falında sakal cıkmak

Kahve falında sakal cıkmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında sakal cıkmak gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında sakalı cıkmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sakal cıkmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında cıkma teklifi etmek faturalarını ödeyemez olacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kapıdan cıkmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalettir.

Kahve falında binanın üstüne cıkmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evin catısına cıkmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende cıkmak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında tırnak cıkması görmek dayanışma içinde kalacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir