AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla dövüşmek

Kahve falında kızla dövüşmek

Kahve falında kızla dövüşmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kızla dövüşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, özel yaşamınızı kendinize saklamalısınız.

Kahve falında kızla dövüşmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında cinle dövüşmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle dövüşmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında adamla dövüşmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalettir.

Kahve falında köpeklerle dövüşmek iyi halin geleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında babayla dövüşmek mesleğinde uzmanlaşacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında köpekle dövüşmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanla dövüşmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir