AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinlerle dövüşmek

Kahve falında cinlerle dövüşmek

Kahve falında cinlerle dövüşmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mülk sahibi olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kalp kırıklığı olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinlerle dövüşmek gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Kahve falında cinle dövüşmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cinlerle dövüşmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle dövüşmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla dövüşmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşınla dövüşmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızla dövüşmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında dövüşmek etmek kinin ve nefretin son bulacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında düşmanıyla dövüşmek çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir