AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış cam görmek

Kahve falında kırılmış cam görmek

Kahve falında kırılmış cam görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, ilişkiye huzurun geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cam gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözlerin arkasında durmalısınız.

Kahve falında gözlük camının kırılması görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında cam kırılmasını görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılmış cam bardak görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evinin camının kırıldığını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırılmış araba camı görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında cam masanın kırıldığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir