AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hikmete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında cam eşyanın kırıldığını görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan eşya görmek hayatının zaferlerle dolacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında eşyanın kırılmasını görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir eşyanın kırıldığını görmek kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşyaların kırıldığını görmek parasına da para ekleyeceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında eşyalarının kırıldığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine inanılır.

Kahve falında kırılmış eşya görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşyasının kırıldığını görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir