AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba camı kırılması görmek

Kahve falında araba camı kırılması görmek

Kahve falında araba camı kırılması görmek güveninin artacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba camı kırılması gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Kahve falında araba camının kırıldığını görmek çok büyük zararlar edileceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında araba camı kırılması görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kırılmış araba camı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba camının kırılmasını görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında araba camı kırıldığını görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında kırılan cam görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yüküne ortak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin camlarının kırıldığını görmek maddi olarak güç kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlük camı kırılması görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir