AnaSayfa / Genel / Kahve falında şehrin bombalandığını görmek

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında şehrin bombalandığını gördüyseniz:

  • Alacak verecek meseleleri, yapılacak ödemeler, çıkması beklenen krediler, burslar, alınacak primler v.b konularında engellenmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında bir şehrin bombalandığını görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, hep dinç ve genç kalacağına rivayet eder.

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında okulun bombalandığını görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yürek yakan biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında atom bombası görmek hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında uçak bombası görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında patlayan bombalar görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalettir.

Kahve falında bombadan kaçmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçakla bombalanmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir