AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlayan bombalar görmek

Kahve falında patlayan bombalar görmek

Kahve falında patlayan bombalar görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlayan bombalar gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında el bombası patlatmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, işinden ekmeğinden olacağına tabir olunur.

Kahve falında patlayan bombalar görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına delalettir.

Kahve falında evinin bombalandığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerin bombalandığını görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işarettir.

Kahve falında atom bombası görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gaz bombası görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçaktan bombalanmak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir