AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakla bombalanmak

Kahve falında uçakla bombalanmak

Kahve falında uçakla bombalanmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında uçakla bombalanmak gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Kahve falında uçak bombası görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçaktan bombalanmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında uçakla bombalanmak işe zorla gidip geleceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bombası atmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin bombalandığını görmek rakiplerine yenileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaş bombası görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, daima ona hürmet göstereceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerin bombalandığını görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bombadan korkmak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir