AnaSayfa / Genel / Kahve falında avluda oturmak

Kahve falında avluda oturmak

Kahve falında avluda oturmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında avluda oturmak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında cami avlusunda oturmak müşterilerinin çoğalacağına, alim ve bilge insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında avluda oturmak dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin avlusunu görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında cami avlusunda abdest aldığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami avlusunda yatmak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, maddi olarak zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında cami avlusunda olduğunu görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında geniş avlulu ev görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında caminin avlusunda görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir