AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi suyla yıkamak

Kahve falında evi suyla yıkamak

Kahve falında evi suyla yıkamak onun mutlu olmasına vesile olacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında evi suyla yıkamak gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Kahve falında suyla ev yıkamak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında suyla evi yıkamak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında evi suyla yıkamak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına inanılır.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları suyla yıkamak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir