AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Kahve falında yağmur suyuyla yüzünü yıkamak yeni gayrimenkuller alınacağına, parasına da para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurla yüzünü yıkamak çok büyük ses getireceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü suyla yıkamak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yüzünü yıkamak hak yiyeceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine işarettir.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir