AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, tersliklerin yoluna gireceğine, geçim derdine düşeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Kahve falında çocuğunu soğuk suyla yıkamak yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında soğuk suyla yıkamak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını soğuk suyla yıkamak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalettir.

Kahve falında soğuk suyla yüz yıkamak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına işarettir.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği soğuk suda yıkamak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk su aramak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla yıkandığını görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir