AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla tuvalet yıkamak

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iyi anlaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet eder.

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyi veya diğerlerinin hayatlarını kendinizle kıyaslamayı bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında tuvaleti suyla yıkamak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette ellerini yıkamak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sohbetinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette ayak yıkamak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet pisliği yıkamak uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette el yıkamak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet yıkadığını görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet banyo yıkamak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir