AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla bir yeri yıkamak

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kötü duygularından arınacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında suyla yerleri yıkamak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında suyla bir yeri yıkamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir yeri suyla yıkamak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulur.

Kahve falında bir yerleri yıkamak kazancın yarı yarıya artacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahrem yerini yıkamak üzüntülerin son bulacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin yerlerini yıkamak karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında her yeri yıkamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yerleri yıkamak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir