AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla evi yıkamak

Kahve falında suyla evi yıkamak

Kahve falında suyla evi yıkamak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında suyla evi yıkamak gördüyseniz:

  • Size yaklaşan insanların hepsi iyi niyetli olmayabilir.

Kahve falında suyla evi yıkamak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına delalet eder.

Kahve falında suyla ev yıkamak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, bunu şeref sayacağına alamet eder.

Kahve falında evi suyla yıkamak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine işarettir.

Kahve falında suyla yüz yıkamak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyuyla yüz yıkamak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğuk suyla saç yıkamak alim insanlardan sayılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işarettir.

Kahve falında suyla halı yıkamak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, onun zamanını çalacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir