AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi süslemek

Kahve falında evi süslemek

Kahve falında evi süslemek sıkıntının, derdin sona ereceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi süslemek gördüyseniz:

  • Yer değişimi veya belli bir arkadaşlık ilişkiniz kanalıyla farklı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında evi süslemek kişinin alım gücünün yükseleceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev süslemek mutluluk ve huzur elde edeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işarettir.

Kahve falında pasta süslediğini görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek süslemek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere süslemek etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini süslemek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapı süslemek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Kahve falında mezar süslemek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir