AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar süslemek

Kahve falında mezar süslemek

Kahve falında mezar süslemek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar süslemek gördüyseniz:

  • En iyisi yumuşak bir ses tonuyla konuşmanız olacak.

Kahve falında mezar süslemek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelini süslemek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında gelin arabası süslemek zaaflarına kapılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta süslediğini görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yılbaşı ağacı süslemek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini süslemek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında duvar süslemek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında tabak süslemek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir