AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev süslemek

Kahve falında ev süslemek

Kahve falında ev süslemek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev süslemek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Kahve falında ev süslemek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında evi süslemek hayatının bir anda cennete döneceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına inanılır.

Kahve falında bebek odası süslemek büyük kazançlar sağlayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Kahve falında kendini süslemek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta süslemek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin süslemek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvar süslemek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cami süslemek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir