AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini süslemek

Kahve falında kendini süslemek

Kahve falında kendini süslemek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, büyük kazançlar getireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini süslemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında ev süslemek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işarettir.

Kahve falında evi süslemek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında pasta süslediğini görmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç süslemek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kapı süslemek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, doğru yolu bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvar süslemek bir anda yokluğa düşüleceğine, ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında perde süslemek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek odası süslemek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir