AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı süslemek

Kahve falında kapı süslemek

Kahve falında kapı süslemek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı süslemek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi bazı kişiler sizi engelleyebilir.

Kahve falında kapı süslemek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik süslemek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında odayı süslemek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında tabak süslemek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ağaç süslemek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında mezar süslemek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvar süslemek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Kahve falında kendini süslemek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir