AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta süslediğini görmek

Kahve falında pasta süslediğini görmek

Kahve falında pasta süslediğini görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta süslediğini gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında pasta süslediğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında pasta süslemek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç süslemek zamandan da kar edeceğine, büyük bir özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin tavanını süslemek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi süslemek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar süslemek önemli ve büyük adımlar atacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak süslemek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik süslemek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir