AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek süslemek

Kahve falında çiçek süslemek

Kahve falında çiçek süslemek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Kahve falında çiçek süslemek gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Kahve falında çiçek süslemek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta süslediğini görmek kudret ve destek olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabak süslemek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi süslemek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında duvar süslemek güzel bir döneme girileceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı süslemek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında araba süslemek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında oda süslemek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir