AnaSayfa / Genel / Kahve falında kireç badana yapmak

Kahve falında kireç badana yapmak

Kahve falında kireç badana yapmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kireç badana yapmak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kireç badana yapmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kirecle badana yapmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kızına daima sahip çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evi kireç yapmak kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında duvara kireç yapmak sorunların çözüm bulacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kirec yapmak insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kireç yapmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir