AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirec yapmak

Kahve falında kirec yapmak

Kahve falında kirec yapmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yeni projelere atılacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine inanılır.

Kahve falında kirec yapmak gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme olabilir.

Kahve falında kireç badana yapmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işarettir.

Kahve falında kirec yapmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kireç yapmak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Kahve falında evi kireç yapmak hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına delalet eder.

Kahve falında kirecle badana yapmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında duvara kireç yapmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir