AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak buğday görmek

Kahve falında ıslak buğday görmek

Kahve falında ıslak buğday görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak buğday gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında ıslak buğday görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, muradına eremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak kuran görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimi ıslak görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine inanılır.

Kahve falında ıslak sütyen görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulur.

Kahve falında ıslak ceviz görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye yorulur.

Kahve falında ıslak fare görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarını ıslak görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir