AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoya halı sermek

Kahve falında banyoya halı sermek

Kahve falında banyoya halı sermek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, iyi kısmetleri olacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine inanılır.

Kahve falında banyoya halı sermek gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Kahve falında banyoya halı sermek hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve yeşil halı sermek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeye halı sermek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, hoşgörülü biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında evine halı sermek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eve kırmızı halı sermek başarıları ile tanınacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yeni halı sermek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kilim sermek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eski halı sermek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir