AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı ters sermek

Kahve falında halıyı ters sermek

Kahve falında halıyı ters sermek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıyı ters sermek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizi fazla ilgilendirmeyen bir konuda bazı karışıklıklar çıkabilir.

Kahve falında halıyı ters sermek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni halı sermek işlerin kapanacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında merdivene halı sermek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiye halı sermek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında balkona halı sermek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yıkanmış halı sermek sıkıntıya düşüreceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve yeni halı sermek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski halı sermek huzur getirecek birinin çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir