AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve yeni halı almak

Kahve falında eve yeni halı almak

Kahve falında eve yeni halı almak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, son model arabaya sahip olacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işaret eder.

Kahve falında eve yeni halı almak gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Kahve falında eve yeni halı sermek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında eve yeni halı almak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni halı görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni halı satın almak yaşamın kolaylaşacağına, günlerini hastanede geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeni halı almak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında yeni halı sermek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni halı aldığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bol nimete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yeni yıkanmış halı görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir