AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su dolduğunu görmek

Kahve falında eve su dolduğunu görmek

Kahve falında eve su dolduğunu görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eve su dolduğunu gördüyseniz:

  • Problemleri hızla çözüp yolunuza devam etmenizde fayda var.

Kahve falında eve su dolduğunu görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve su dolmak çok büyük miktarda para kazanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evin suyla dolduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içine su dolduğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güğüme su doldurmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabıya su doldurmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında çeşmeden testiye su doldurmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir