AnaSayfa / Genel / Kahve falında güğüme su doldurmak

Kahve falında güğüme su doldurmak

Kahve falında güğüme su doldurmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güğüme su doldurmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında güğüme su doldurmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine inanılır.

Kahve falında güğümde su görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında su dolu güğüm görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, insanlara olan güvenin artacağına işaret eder.

Kahve falında su güğümü görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güğümden su içmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Kahve falında güğümle su taşımak sermayesini kaybedeceğine, şeref ve rütbeye işarettir.

Kahve falında bakır güğüm görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güğüm almak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir