AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve su dolmak

Kahve falında eve su dolmak

Kahve falında eve su dolmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve su dolmak gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında eve su dolduğunu görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında eve su dolmak hak yolundan ayrılmayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıya su doldurmak şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, maneviyatının çökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içme suyu doldurmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kolay yollardan kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam bardağa su doldurmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gölden su doldurmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürahiden su doldurmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su doldurmaya gitmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir