AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıya su doldurmak

Kahve falında ayakkabıya su doldurmak

Kahve falında ayakkabıya su doldurmak yükünün azalacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıya su doldurmak gördüyseniz:

  • Seyahat planları veya sosyal aktiviteler yeni bağlantılar kurmanızı, yeni arkadaşlıkları ya da yeni şeylere başlamanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında ayakkabıya su doldurmak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında evin suyla dolduğunu görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında su doldurup içmek sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akarsudan su doldurmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine delalettir.

Kahve falında eve su dolmak hak yolundan ayrılacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak su doldurmak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyu doldurmak önün açılacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında çeşmede su doldurmak iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir