AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve polis geldiğini görmek

Kahve falında eve polis geldiğini görmek

Kahve falında eve polis geldiğini görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eve polis geldiğini gördüyseniz:

  • İlk yapıldığında aklınıza yatan planlara güvenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, şifaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eve polis geldiğini görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evine polis geldiğini görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında polisi evde görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına alamet eder.

Kahve falında evde polis görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve polis çağırmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek büyük başarıla kazanacağına, ev taşımaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir