AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde polis görmek

Kahve falında evde polis görmek

Kahve falında evde polis görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bol rızık elde edeceğine, büyük düşüneceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında evde polis gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında eve polis geldiğini görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisi evde görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine delalet eder.

Kahve falında eve polis çağırmak hasret çekenlerin buluşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına işaret eder.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında evde polis görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında polisi dövmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis telsizi duymak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok büyük bir acı duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir