AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, işlerini yoluna sokacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında eve jandarma geldiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişikilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında eve jandarma geldiğini görmek daha rahat bir hayatı olacağına, ona kol kanat gereceğine yorulur.

Kahve falında evde jandarma görmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi jandarma basmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında jandarma görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında jandarmadan yardım istemek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında polis jandarma görmek hayatından razı geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret eder.

Kahve falında jandarmayla konuşmak sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, elinin darda kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir