AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve polis çağırmak

Kahve falında eve polis çağırmak

Kahve falında eve polis çağırmak şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni malların alınacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eve polis çağırmak gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında eve polis çağırmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis çağırmak kendi içindeki gücü keşfedeceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis çağırdığını görmek birlikte bazı işler yapılacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında polis çağırmak görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisi çağırmak herkesin takdirinin toplanacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eve misafir çağırmak parasının ve canın güvende olacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında polisi evde görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde polis görmek beğenilen işlere imza atacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir