AnaSayfa / Genel / Kahve falında polisi evde görmek

Kahve falında polisi evde görmek

Kahve falında polisi evde görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, düzenin kurulacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında polisi evde gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Kahve falında polisin evi aradığını görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında eve polis çağırmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında polisin eve geldiğini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında eve polis geldiğini görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında polisi evde görmek işlerinin yoluna gireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında evde polis görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Kahve falında polis olmayı görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini polis okulunda görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir