AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve kaka yapmak

Kahve falında eve kaka yapmak

Kahve falında eve kaka yapmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, dualarının kabul olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve kaka yapmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Kahve falında evde kaka yapmak yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında eve kaka yapmak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakasını yapmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda kaka yapmak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zorla kaka yapmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında klozete kaka yapmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında ele kaka yapmak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne kaka yapmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir