AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele kaka yapmak

Kahve falında ele kaka yapmak

Kahve falında ele kaka yapmak kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ele kaka yapmak gördüyseniz:

  • Oldukça mükemmel teklifler sunmanıza rağmen yanlış bir zemin oluşması veya yanlış anlaşılması nedeniyle teklif veya önerileriniz kabul görmeyebilir.

Kahve falında eline kaka yapmak fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ele kaka yapmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret eder.

Kahve falında elinde kaka görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi kakasını eline almak onunla mutlu bir hayat kuracağına, moralinin yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında kaka nın eline bulaştığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka eline almak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında eline kaka bulaşmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına inanılır.

Kahve falında kakasını eline almak kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir