AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kaka yapmak

Kahve falında üstüne kaka yapmak

Kahve falında üstüne kaka yapmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Kahve falında üstüne kaka yapmak gördüyseniz:

  • Biraz heyecanlı dakikalar yaşadıktan sonra sorunu komşularınız ile birlikte çözeceksiniz.

Kahve falında üstüne kaka yapmak ister istemez çok üzüleceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne kaka yaptığını görmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstüne kaka bulaşmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalete kakasını yapmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalettir.

Kahve falında tasa kaka yapmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında çiş kaka yapmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir