AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakasını yapmak

Kahve falında kakasını yapmak

Kahve falında kakasını yapmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakasını yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde ki birisinin değişen kararı veya kararsızlığı sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında banyoya kaka yapmak sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, hanesine bolluk geleceğine inanılır.

Kahve falında lazımlığa kaka yapmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine kaka yapmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ele kaka yapmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayakta kaka yapmak artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kaka yapmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak birikim yapılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, ileride saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir