AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kaka yapmak

Kahve falında evde kaka yapmak

Kahve falında evde kaka yapmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, istenmeyen bir yolculuğa, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında evde kaka yapmak gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaktan kaçan kişilere rağmen siz yolunuzda başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında eve kaka yapmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kaka yapmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa kaka yapmak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, korkularının üzerine gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta kaka yapmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kaka yapmak yönetici makamına geleceğine, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kişinin içinin daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yürürken kaka yapmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında çiş ve kaka yapmak fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir