AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, malının artacağına delalettir.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Eski tanıdıkların veya geçmişle bağlantılı kişilerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet eder.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek güçten ve takatten düşeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında annesini sigara içerken görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalet eder.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir