AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi sigara içerken görmek

Kahve falında annemi sigara içerken görmek

Kahve falında annemi sigara içerken görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının zorlaşacağına, gitmediği yerlere gideceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında annemi sigara içerken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlardan etkileniyorsunuz, yeterince değerlendirme yapamazsanız size zarar gelebilir.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek alım gücünün zayıflamayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına yorulur.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini sigara içerken görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir